Bad

Godt Bygg er en godkjent våtromsbedrift og mesterbedrift med sentral godkjenning for ansvarsrett. Selskapet har over 30 ansatte og totalrenoverer mer enn 150 bad per år på privatmarkedet i Oslo og omegn. Godt Bygg er en totalleverandør innen baderomsrenovering fra prosjektering til utførelse til dokumentasjon.

Godt Bygg er en godkjent våtromsbedrift gjennom Fagrådet for våtrom, og alle bad moderniserer med byggebransjens våtromsnorm som retningsveileder. Selskapet gir 10 års garanti på tett bad. Garantien gjelder for konstruksjon av vegger og gulv med tilhørende vann- og strømføringer. Komplett BVN våtromsdokumentasjon utstedes etter ferdigstillelse. Alt dette gir en ekstra trygghet for deg som kunde!

Etter mange års erfaring vet vi i Godt Bygg hva som må til for at baderommet skal være sikkert og vanntett. Mulighetene for å gjøre feil under rehabilitering er mye større i våtrom enn i andre rom. Godt Bygg har tatt konsekvensen av dette som gjør prosessen både enklere og tryggere for kunden. Med markedsledende produkter fra ARDEX og Wedi bygger Godt Bygg vanntette bad med toppmembran som er membran som legges over støpen. Dette sikrer både varmekablene og etasjen under for vanninntrenging. Som toppmembran brukes smøremembran som smøres over betong og direkte under flisene.

Besøk selskapets utstilling i dag og få inspirasjon til ditt nye bad!

 

 

Komplett bad
til fast
avtalt pris!